Reau Jhlr

Home Forums Mental Health Reau Jhlr

• This topic is empty.
Viewing 196 post (of 196 total)
  • Author
    888starz_dxOr
    Guest

Klikam tu jakies czterech miesiecy, przewaznie wieczorami po pracy, wiec moge cos dorzucic od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest naprawde sporo — licznik pokazuje jakies 6 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.

Bonus powitalny wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz official[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta trwa dwie minuty, min. depozyt to bodajze 20 zl. Place karta — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

To co mnie zirytowalo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Apka na androida dziala lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — gram dalej, z umiarem.

Viewing 196 post (of 196 total)
Reply To: Reply #17084 in Reau Jhlr
Your information: