Vtv 4 Jcgy Iey

Home Forums Mental Health Vtv 4 Jcgy Iey

• This topic is empty.
Viewing 316 post (of 316 total)
  • Author
    888starz_izOr
    Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos powiedziec od siebie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest masa — licznik pokazuje kolo 5 tys. pozycji, choc realnie i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko na komorce tez.

Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz registration online free[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place Skrillem — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

To co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Aplikacja na iOS dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — zostaje, z umiarem.

Viewing 316 post (of 316 total)
Reply To: Reply #16967 in Vtv 4 Jcgy Iey
Your information: